Vyhledej
Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK) > Sport > tenis

Sny se plní nejen o Vánocích: Jakub Filip vyhrál Pardubickou juniorku

Redakce, / 7.08.2023, Dvůr Králové nad Labem, tenis.kralovedvorsko.cz
Jakub Filip se jako první dvorák probojoval do finále Pardubické juniorky, mistrovství ČR jednotlivců v kategorii dorost, a to bez ztráty jediného setu.

FOTOGALERIE - SNY SE PLNÍ NEJEN O VANOCÍCH!!


V semifinále přehrál svého reprezentačního kolegu Maxima Mrvu (TK Prostějov) poměrem 6:3 7:5 a ve finále narazil na svého spoluhráče ze Sparty Petra Brunclíka. S tím nakonec ztratil svůj jediný a první set na celém turnaji a stal se mistrem ČR v tenise za dorost.

Zápas můžete i zpětně zhlédnout na tomto odkaze (YouTube).


Slova zástupce TC Dvůr Královen Labem (zdroj: fcb profil klubu)

"Myslím, že slova o čem Kuby úspěch je a co za ním vše stojí, z těch jsem se vypsal po jeho úspěchu ve Wimbledonu, takže nevím co víc přidat.
Snad jen to, že do baráku v kopci v DK jak se jede na Trutnov letí od TCDK blahopřání. Doufám, že máš KUBO pořádnou oslavu a večeři.
Kubo přeji Ti, aby jsi zůstal nohama na zemi, aby jsi ustál očekávání, které jistě přijde. Myslím, že jak Tě znám, tak ten tlak zvládneš. A že Tě dnešní výhra ještě víc posílí a dodá křídla která budeš v mužském dospělém tenise potřebovat.
Ať Ti vydrží forma v příštím týdnu na finále mistrovství světa reprezentačních týmu do 18 let v Římě a dobře naplánuješ další turnajový program.
Rád bych někdy na podzim podle jeho programu uspořádal debatu s Kubou nahoře v klubovně nebo dole u krbu.
Myslím, že pro všechny mladé hráče by to bylo motivující....."

Roman Nápravník
Foto: archiv Jakuba Filipa



Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

 
Vaše komentáře

Přečteno 208x